Het bedrijvencomplex is gelegen aan de verbindingsweg N272 (Beek en Donk – Gemert – Boxmeer), vlakbij de A73 afslag Boxmeer – Sint Anthonis. 12.000 verkeersbewegingen per dag zorgen voor zichtbaarheid en bereikbaarheid van uw bedrijf. Het bedrijfsterrein is uitstekend bereikbaar voor auto’s en ideaal toegankelijk voor vrachtwagens. De locatie beschikt over een eigen inrit, met elektrisch bedienbare poort.

 

 

 

Regio Land van Cuijk

Het Land van Cuijk bestaat uit de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis. Samen met de gemeenten Gennep en Bergen wordt ook wel gesproken van het Land van Cuijk en Maasduinen.

Het Land van Cuijk is een bedrijvige regio, met meerdere bedrijventerreinen en een sterke agrarische sector. De regio is zeer goed bereikbaar dankzij de ligging aan enkele belangrijke snelwegen, een waterweg en de nabijheid van een tweetal luchthavens. Het vormt zo een verbindingsgebied tussen de Randstad, Brabantstad, het Ruhrgebied en het zuiden van Duitsland.

 

locatie bedrijfscomplex A73 Boxmeerseweg

 

Verbinding en bereikbaarheid

Via de autosnelweg A73 bent u in een mum van tijd in de regio Arnhem / Nijmegen en de regio Venlo. De A77 is dé toegangsweg voor een snelle verbinding met het Ruhrgebied / Nordrhein Westfalen. Vanuit de N272 bereikt u in ca. 40 autominuten de regio Eindhoven / Helmond. Dankzij de ligging en zichtbaarheid van onze locatie bereikt u eenvoudig uw klanten en zorgt u ervoor dat uw klanten u kunnen bereikenmaas waterweg spoorlijn landschap

Op korte afstand loopt de spoorlijn van Nijmegen naar Venlo. Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Boxmeer, op ca. 3 km afstand.

De rivier de Maas is een drukbevaren transportroute, die natuurschoon, ruimte en recreatiemogelijkheden biedt.