Op zoek naar bedrijfsruimte te huur in Nijmegen? Wellicht is ons bedrijfsverzamelgebouw interessant voor u.

Bedrijfsruimte in de buurt van Nijmegen

Ons bedrijfsverzamelgebouw biedt bedrijfsruimte op ca. 25 autominuten van Nijmegen. Het terrein is makkelijk bereikbaar vanaf de A73 Nijmegen – Venlo, afslag Boxmeer.

Bedrijfsruimte te huur in de buurt van Nijmegen A73

Ruime mogelijkheden

De bedrijfsruimtes hebben een categorie 3 bestemming. In overleg met verhuurder en gemeente zijn verschillende typen bedrijven toegestaan. De te huur aangeboden units zijn met name geschikt als werkplaats of bedrijfshal, maar bieden ook mogelijkheden voor showroom, kantoorruimte en opslag of logistieke ruimte. Doordat de ruimtes verschillende groottes hebben (van 70 – 1500 m2) zijn er ruime mogelijkheden voor uiteenlopende bedrijven, van starters tot grotere bedrijven. Klik hier om de units te bekijken.

 

Actuele aanbod op Funda in Business

De beschikbare bedrijfsruimte kunt u terugvinden op de site van Funda in Business. Klik hier om naar de aanbodpagina te gaan, of bekijk het aanbod op bedrijfspand.com.

Bedrijfsruimte Nijmegen Boxmeer te huur

 

Omgeving van Nijmegen

Ons bedrijfsverzamelgebouw is gevestigd in het Land van Cuijk, noordoost-Brabant. De ligging aan een drukke toegangsweg is ideaal: binnen korte tijd zijn de uitvalswegen te bereiken naar Venlo (A73), Duitsland (A77) of Gemert, Helmond en Eindhoven (N272). Met ca. 12000 verkeersbewegingen per dag zorgt deze locatie voor zichtbaarheid en bereikbaarheid van uw bedrijf.

Beschikbare ruimte

Wij bieden zelfstandige bedrijfsruimtes aan van 90-1500 m2. Bekijk welke units beschikbaar zijn.