Zoekt u bedrijfsruimte in Boxmeer? Bekijk de mogelijkheden voor huur in ons bedrijfsverzamelgebouw vlakbij Boxmeer. Wij verhuren een aantal bedrijfsunits van verschillende grootte.

Bedrijfsruimte in Boxmeer te huur

Boxmeerseweg Sint Anthonis

De Boxmeerseweg (N272) is de verbindingsweg van Beek en Donk naar Boxmeer. Hiermee vormt het een doorgaande route van de regio Eindhoven, Helmond en Gemert naar de A73 richting Nijmegen en Venlo. Langs ons bedrijfsterrein passeren iedere dag zo’n 12.000 voertuigen. Deze locatie maakt uw bedrijf zichtbaar en zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Bedrijfsunits te huur bij Boxmeer

Onze bedrijfsruimte bestaat uit een vijftal units, in grootte variĆ«rend van 90 – 1500 m2. De ruimtes zijn met name geschikt als werkplaats, productieruimte of bedrijfshal. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor kantoorruimte, showroom, opslag of logistieke ruimte. Het buitenterrein is toegankelijk voor auto’s en grote voertuigen, met een ruim aantal parkeerplaatsen. Klik hier om de bedrijfsruimtes te bekijken.

Bedrijfshal Boxmeer te huur

Verhuur aanbod op Funda in Business

Wij bieden de bedrijfsruimte aan op Funda. Hier kunt u bedrijfspanden vergelijken in de hele regio Land van Cuijk. Kijk hier naar de aanbodpagina op Funda.

Beschikbare bedrijfsruimte

De nog beschikbare bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 1500 m2, of in een nog te splitsen unit vanaf 90-600 m2. Bekijk de ruimte op de website of neem contact op voor meer informatie.