Bedrijfsterrein Laarakker ontwikkelt verder

Laarakker A73 bedrijfsruimte Haps

Het bedrijventerrein Laarakker aan de A73 in Haps is op dit moment volop in ontwikkeling. De bouw van het nieuwe complex van Danone Nutricia is bijna afgerond en nieuwe bouwplannen zijn in de maak. O.a. Altcon Equipment en van Elst Containerverhuur gaan zich hier vestigen.

 

Laarakker A73 bedrijfsruimte Haps

 

Laarakker biedt ruimte voor ontwikkeling

Het nieuwe bedrijfsterrein is ontstaan om vanuit de omliggende gemeentes de druk van grootschalige bedrijfshuisvesting op te vangen. Het biedt grote bouwkavels voor relatief zware milieucategorieën: van categorie 3 tot en met 5.2. Binnen de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg is het dé aangewezen plek voor ontwikkeling van nieuwe bedrijfsruimtes.

 

Categorie 3 bedrijfsruimte te huur

Op ons bedrijvencomplex aan de Boxmeerseweg in Sint Anthonis is nog ruimte voor de vestiging van bedrijven tot en met categorie 3. De bedrijfsunits worden verhuurd en variëren in grootte van 90 tot 1500 m2. Niet de grootschalige oplossing die te vinden is op Laarakker, maar wel een opvallende zichtlocatie vlakbij de A73. Bekijk welke units beschikbaar zijn of neem contact op voor meer informatie.