Het bedrijfsverzamelgebouw is momenteel opgedeeld in 5 bedrijfsunits. De oppervlaktes variëren van 90 – 1500 m2. De units zijn zelfstandig ingedeeld en worden op casco basis verhuurd. Het complex ligt op een vrije zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg, vlakbij de A73 afslag Boxmeer.

Unit 1: 260 m2

Verhuur autobedrijf met kantoor Sint Anthonis
Bedrijfshal / werkplaats met kantoor
Niet beschikbaar: verhuurd

Unit 2: 261 m2

Bedrijfshal / werkplaats met spuitcabine
Beschikbaar in overleg. Meer informatie…

Unit 3: 1500 m2

Bedrijfshal Boxmeer te huur
Bedrijfshal /werkplaats met kantoren
ca. 1500 m2, op te splitsen in units van 400 – 600 m2
Beschikbaar in overleg. Meer informatie…

Unit 4: 90 m2

Bedrijfsunits te huur in het Land van Cuijk
Bedrijfshal / werkplaats met kantoor
Niet beschikbaar: verhuurd

Unit 5: 200 m2

Bedrijfshal / werkplaats met kantoor, ingericht als APK keuringsstation.
Niet beschikbaar, verhuurd

Unit 6: 80 m2

Nog te realiseren zelfstandige casco bedrijfsunit aan de achterzijde van het gebouw.
Beschikbaar in overleg.

Locatie van de bedrijfsruimtes

De ruimtes zijn gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Boxmeerseweg 25 in Sint Anthonis. Het pand ligt aan de N272, een drukke verbindingsweg van Beek en Donk naar Boxmeer en de snelweg A73 (Nijmegen – Venlo). Klik hier voor een overzicht van de locatie.

 

Kenmerken bedrijfsunits

– overheaddeuren
– TL-verlichtingsarmaturen
– gevlinderde betonvloer
– geïsoleerd dak met lichtdoorlatende golfplaten
– vrije overspanning
– krachtstroom

Er is één hoofdaansluiting voor gas, water en elektra. Per unit zijn tussenmeters geplaatst. Maandelijkse servicekosten, met jaarlijkse nutskostenafrekening.

 

Bestaande bedrijven

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn meerdere bedrijven gevestigd. Op dit moment bieden wij bedrijfsruimte aan een vijftal automotive bedrijven, met verschillende activiteiten en omvang. Deze bedrijven vullen elkaar aan en trekken dagelijks bezoekers naar het bedrijfsterrein. Klik hier voor meer informatie over de huurders.

 

Parkeerruimte bij bedrijfsunits

Op het terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het aantal te gebruiken parkeerplaatsen of buitenruimte is in overleg met verhuurder. Toegang tot het buitenterrein is afgeschermd door middel van hekwerk. Ook is er een elektrisch bediende toegangspoort. De bedrijfsunits zijn met name geschikt als werkplaats, maar bieden ook kantoorruimte. Verdere mogelijkheden zijn er als showroom, opslagruimte en  productieruimte.

 

Bedrijfsunit huren in ons bedrijfsverzamelgebouw?

Bij het selecteren van potentiële kandidaten voor beschikbare bedrijfsunits zullen wij rekening houden met de belangen van de huidige huurders. We vinden het belangrijk dat de bedrijven elkaar zoveel mogelijk aanvullen, zonder in elkaars vaarwater te komen. Daarom gaat de voorkeur niet uit naar direct concurrerende bedrijven.

De huurtermijnen zijn, afhankelijk van de ruimte, vast of flexibel. Neem contact op voor meer informatie, of het maken van een afspraak.