Unit 2: 261 m2, Boxmeerseweg 25b Sint Anthonis

Bedrijfsruimte te huur unit B

Zelfstandige bedrijfsruimte te huur met overheaddeur, gelegen aan de voorzijde van het pand. Deze ruimte is momenteel ingericht als schadeherstelbedrijf, waarvoor enkele specifieke installaties aanwezig zijn.

De hal zal casco worden opgeleverd, zonder spuitcabine en aanverwante installaties. Aan de voorzijde komt een loopdeur met hal. Verder krijgt de bedrijfsruimte een zelfstandig toilet. Mogelijkheid tot het plaatsen van reclame-uitingen op de gevelborden aan de voorzijde. Dit in overleg met de beheerder.

Eigen groepenkast, gas- en wateraansluiting. Ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde. De nutskosten worden onderverdeeld aan de hand van tussenmeters.

Huurprijs

€ 1325 ex BTW per maand, exclusief servicekosten.

Huurcondities

  • Standaard huurperiode van 5+5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.
  • Huurbetaling per maand vooruit.
  • Jaarlijkse huurprijsaanpassing op basis van prijsindex.
  • Bijkomend voorschot voor levering GWE, met jaarlijkse verrekening en aanpassing.
  • Bankgarantie of waarborgsom vereist.
  • Contract op basis van modelcontract bedrijfsruimte ROZ, op casco huurbasis.
  • Aanvaarding in overleg.

Deze bedrijfsruimte wordt ook te huur aangeboden op Funda in Business .

Over het bedrijfsverzamelgebouw

Deze unit is gevestigd in een karakteristiek bedrijfsverzamelgebouw, dat huisvesting biedt aan een vijftal automotive bedrijven. In het verleden werd op deze locatie gewerkt aan het herstellen en spuiten van zware transportmiddelen. Inmiddels ondergaat het pand een transformatie tot duurzaam bedrijvencentrum.

Het toekomstige bestemmingsplan biedt ruimte aan vestiging van categorie 1 en 2 bedrijven. Het huidige asbesthoudende dak zal worden gesaneerd en voorzien van zonnepanelen. Zo wekt het gebouw meer dan genoeg energie op om de gebruikers van stroom te kunnen voorzien.

Door de grote raampartijen en de lichtdoorlatende dakplaten hebben de units een grote natuurlijke lichtopbrengst. Dikke stenen spouwmuren en geïsoleerde dakplaten zorgen voor een goede isolatiewaarde.

De bedrijfsruimtes zijn multifunctioneel te gebruiken. Door de unieke ligging is dit een uitstekend punt voor een showroom of handelsbedrijf. Daarnaast zeer geschikt als werkplaats voor o.a. automotive, technische dienstverlening of ambachtsbedrijven.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking.